Tjänster

Webbutveckling – Hemsidor från grunden i ASP.NET

Vi utvecklar responsiva hemsidor, både enkla och avancerade med funktioner. Med ASP.NET byggs hemsidan upp från grunden och det finns stora möjligheter att göra vilken design och layout man vill, samt att bygga på med önskade funktioner, såsom administrationsdel och kundlogin.

Webbutveckling – WordPress

Vill du ha hemsidan utvecklad i WordPress, så har vi även kompetens inom detta. WordPress är ett publiceringsverktyg för hemsidor och består till en viss del av färdiga mallar som man kan anpassa efter egna önskemål.

Grafisk design - Original till trycksaker

Helhetsintrycket är viktigt. Därför erbjuder Kajsas web även original till trycksaker. Din företagsprofil kan gå igenom i allt från visitkort till annonser och skyltar. Kajsas web gör flera olika typer av originalarbeten, exempelvis:

Logotype - originallogotype i eps-format som kan användas till alla typer av trycksaker och på webben.
Visitkort - original till visitkort.
Annonser - annons i tidning, katalog eller exempelvis allsångshäfte.
Broschyrer & flyers - program till konferenser, flyers.
Rollups & vepor - original till rollups och vepor, exempelvis till konferenser.

Se kundcase för några exempel på jobb som Kajsas web utfört.


Vad är en Responsiv hemsida?

En sajt som klarar besök från såväl datorer som mobiler och surfplattor står idag högt på många sajtägares önskelista. Responsiv webbdesign är ett av de allra hetaste begreppen i branschen just nu. Beroende på om en besökare använder dator, läsplatta eller mobiltelefon, anpassar sig sajten på olika sätt för att besökaren vid alla tillfällen ska få en så komplett och rik upplevelse som möjligt.