Om Kajsas web

Utbildning och bakgrund

Jag som startade och driver Kajsas web heter Kajsa Ekman, är bosatt med sambo och två små döttrar i Mölltorp och är ursprungligen från Varberg. Jag är utbildad till internetutvecklare genom en tvåårig kvalificerad yrkesutbildning (KY), på Ljud- och Bildskolan i Varberg, 2001-2003. Under 2005 läste jag grafisk design på distans på Mittuniversitetet. Under 2013 utökade jag mina kunskaper genom en utbildning i WordPress.

Kajsas web startades 2006 som enskild firma och är sedan december 2011 ett aktiebolag. Parallellt med det egna företaget har jag varit anställd som programmerare och webbutvecklare i Skövde 2006-2013. Efter min första föräldraledighet, som slutade i september 2013, valde jag att arbeta enbart med mitt företag Kajsas web. Sedan augusti 2013 har jag mitt kontor på Flygfältsvägen 29 (Företagscenter Hangar 80), i Karlsborg.

Se min profil på LinkedIn

Kundkrets

Kajsas web arbetar både med lokala kunder i Karlsborg med omnejd, såsom Hjo, Tibro, Skövde, Töreboda och med kunder på distans i bl.a. Stockholm och Varberg. Se kundcase för några exempel.

Samarbetspartners

Se vilka samarbetspartners som Kajsas web samarbetar med för övriga
IT-lösningar m.m.
kajsas web, hemsida, webbdesign